Welk type raamdecoratie kies jij? Heb je al eens aan een duo rolgordijn gedacht.

Nieuwe raamdecoratie kiezen is op zich al moeilijk genoeg.

Herken je dat ook. Op zoek naar raamdecoratie en je keuze niet kunnen maken.  Er is tegenwoordig zoveel aanbod dat je bij wijze van spreken op elke hoek van de straat terecht kunt. Dat maakt de keuze niet gemakkelijker.  Ik ga je helpen door een plan van aanpak neer te zetten zodat je door in de juiste volgorde te werken tot het mooiste resultaat kunt komen.

Plan van aanpak

je zult eerst je raamdecoratie moeten kiezen.  Vandaag wil ik je eens wijzen op een duo rolgordijn als keuze voor je kamer. Ik kom er verder op terug. Hoe richt je een kamer in.  Ik ga ervan uit dat alles nog leeg is.  Mijn gedachte is om alle delen van je inrichting op levensduur en basis voorrang te geven.

Lege Ruimte:

– Kies de basis. Dit is vloer

– Kies je meubels

– Kies je raamdecoratie en of gordijnen

– Kies de kleuren van de wanden

De wanden doe je altijd het laatst al zal een schilder je graag anders doen geloven.  Een wand is snel overgeverfd of er is snel opnieuw behangen.

Wat kun je allemaal met duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen zijn een uiterst functionele raambekleding .  Ze bestaan al een tijdje en dat lijkt oubollig. Toch als je wat verder doorzoekt dan je neus lang is kom je verrassende stoffen tegen.  De maximale breedte is door de jaren heen flink omhoog gegaan. Was die een jaar of 10 geleden maar 210 cm de maximale breedte. Nu is dat al 280 cm en dat gaat voor sommige stoffen naar 300 cm later dit jaar.  Het stof aanbod is sterk veranderd.  Bij de bouwmarkt vindt je veel kant en klare duo rolgordijnen zoals onder andere bij Formido en Jysk. Deze zijn vaak erg summier uitgevoerd omdat het zo goedkoop mogelijk moet zijn.  De kwaliteit kan niet tippen aan maatwerk.

Op maat

Maatwerk hoeft niet altijd duur te zijn. Ik ben eens op onderzoek uitgegaan en er blijkt in Nederland een fabrikant te zijn waar je een duo rolgordijn op maat kunt laten maken en dat helemaal naar je eigen wens.  Mijn kamer is in elk geval erg mooi geworden in ik heb ze besteld bij duorolgordijn.eu . Deze website kan ik je van harte aanraden als je met je raamdecoratie boven het maaiveld wilt uitsteken zonder veel te betalen.